Dhoma VIP e PoundSlots.com

Nëse jeni një lojtar besnik në PoundSlots.com atëherë Dhoma jonë VIP mund t'ju ofrojë disa përfitime të shkëlqyera duke përfshirë ulje, promovime speciale dhe bonuse shtesë. Sa më shumë të luani, aq më i lartë do të bëhet niveli juaj i besnikërisë dhe aq më të mira do të merrni përfitimet. Wayshtë mënyra jonë për të thënë faleminderit për të luajtur në PoundSlots.com duke shpërblyer besnikërinë tuaj të vazhdueshme me trajtim super VIP!

Pikët VIP

Të fitosh pikë në dhomën VIP të PoundSlots.com është e lehtë. Për çdo 16 £ që bast në kazinonë tonë fitoni një pikë VIP. Sa më shumë pikë të fitoni duke luajtur, aq më shumë përfitime mund të shijoni ndërsa fitoni statusin VIP gjithnjë e më të lartë. Çdo lojtar i ri fillon si një Bronz VIP dhe ka pesë nivele në total në Sallën VIP të PoundSlots.com.

Totali i pikëve të grumbulluara të tre muajve të mëparshëm përcakton nivelin tuaj VIP çdo muaj. Ju mund të shikoni statusin tuaj aktual VIP nën "Llogaria ime" dhe "Klubi VIP" kur të regjistroheni në llogarinë tuaj PoundSlots.com.

Çdo nivel VIP ofron përfitime dhe promovime të ndryshme. Ndërsa ngjiteni në fazat e programit tonë VIP, rrisni sasinë e shpërblimeve dhe promovimeve nga të cilat mund të përfitoni. Gjithashtu, si një anëtar VIP i platinës dhe diamantit ju do të trajtoheni me shërbime të personalizuara të përshtatura për nevojat tuaja.

Nivelet VIP dhe Përfitimet e Besnikërisë

PërfitimetBronxArgjendArPlatinumDiamant
Pikët e nevojshme 0 500+ 1,000+ 5,000+ 10,000+
Statusi i Dhomës VIP Online po po po po po
Buletini mujor i PoundSlots.com po po po po po
Mbështetja e klientit po po po po po
Shndërroni pikët në para po po po po po
Maksimumi i pikëve të konvertuara në ditë 500 2,000 5,000 10,000 30,000
Mbështetje për Klientin VIP     po po po
Dhurata për ditëlindje       po po
Mbështetje VIP HOTLINE       po po
Menaxheri i Llogarisë Personale         po
Dhurata te Personalizuara po
Bonusi i përvjetorit po