Rreth Nesh

E themeluar në vitin 2016, PoundSlots.com u krijua për të siguruar argëtim cilësor për njerëzit që kënaqen me lojërat e fatit, duke u dhënë atyre mundësinë për ta bërë këtë në një përvojë të lojrave në internet të sigurt, argëtues, të drejtë, të rregulluar dhe të sigurt dhe të kënaqshëm

PoundSlots.com operohet nga ProgressPlay Limited i Soho Office 3A, Edge Water Complex, Elia Zammit Street, St. Julians, Malta. ProgressPlay është një kompani me përgjegjësi të kufizuar e regjistruar në Maltë (C58305), d.m.th. është licencuar dhe rregulluar nga Malta Gaming Authority dhe operon nën një numër licence të MGA / B2C / 231/2012 lëshuar në 16 Prill, 2013; ProgressPlay Limited is licensed and regulated in Great Britain by the Gambling Commission under account number 39335. Gambling can be addictive. Play responsibly.

Lojëra me përgjegjësi

Bixhozi është një mënyrë interesante për të pushuar nga realiteti, për t'u çlodhur dhe për të kaluar një kohë të mirë. Sado që dëshirojmë që lojtarët tanë të fitojnë çmime të mëdha dhe të bëjnë ëndrrat e tyre të vërteta, ne më e rëndësishmja inkurajojmë lojëra të përgjegjshme. Për ta promovuar këtë, ne u japim anëtarëve tanë mjete në internet për të kontrolluar sasinë e parave që ata përdorin për të luajtur. Ne gjithashtu zbatojmë në mënyrë rigoroze lojërat parandaluese nga ata nën moshën 18 vjeç, e cila është e paligjshme në të gjitha juridiksionet.

Siguria dhe Privatësia

PoundSlots.com shfrytëzon teknologjinë e fundit të kodimit dhe mbrojtjes së zjarrit me shtresën e fundit të 128-bit Secure Socket Layer (SSL) për të siguruar që të dhënat e ndjeshme të transferohen në mënyrë të sigurt në internet në serverat tanë të mbrojtur. Përpunimi në internet i kartës së kreditit / debitit merret nga disa kompani të njohura botërore që specializohen në transaksione të sigurta në internet dhe mbrojtje nga mashtrimi. PoundSlots.com gjithashtu u ofron anëtarëve një larmi të gjerë të shërbimeve të kuletave elektronike. Kliko këtu për më shumë informacion në lidhje me mënyrat tona të disponueshme të pagesës.

Mbështetja e klientit

Qëllimi ynë është të arrijmë nivelin më të lartë të kënaqësisë së anëtarëve duke ofruar shërbime të shkëlqyera dhe profesionale. Ne kemi një ekip mbështetës të ditur dhe me përvojë të disponueshëm 24/7 për të adresuar çdo pyetje ose shqetësim që mund të keni. Ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në çdo kohë përmes formularit tonë të kontaktit, postës elektronike ose bisedës së drejtpërdrejtë ...