Info
 • Titulli: Fin dhe Spir Spir
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Dëshira e Cleo-së
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Dragon fiton
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Binjakët Spin Deluxe
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Pasuritë e Ylberit
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Phantom of the Opera
Luaj Tani
Info
 • Titulli: burim fitimi
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Bota Jurasike
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Thunderstruck II
Luaj Tani
Info
 • Titulli: përhap
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Panda Pow
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Split Samurai
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Kub ujku
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Snowflakes
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Mbretëresha e gjakut
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Renegades
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Birdz
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Ruletë evropiane
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Krishtëlindja Foxin 'Fiton Shumë Foxin'
Luaj Tani
Info
 • Titulli: Edicioni i Krishtëlindjes i Taco Brothers
Luaj Tani

Popullore

Lorem Ipsum është thjesht një tekst dummy i industrisë së shtypjes dhe shtypjes. Lorem Ipsum ka qenë teksti standard dummy i industrisë që nga vitet 1500, kur një printer i panjohur mori një galeri të tipit dhe e përzieu për të bërë një libër të mostrave të tipit. Ai i ka mbijetuar jo vetëm pesë shekujve, por edhe një kapërcimi në shtypjen elektronike, duke mbetur në thelb i pandryshuar. U popullarizua në vitet 1960 me lëshimin e fletëve Letraset që përmbajnë pasazhe Lorem Ipsum, dhe së fundmi me softuer botues desktop si Aldus PageMaker duke përfshirë versionet e Lorem Ipsum.

Lorem Ipsum është thjesht një tekst dummy i industrisë së shtypjes dhe shtypjes. Lorem Ipsum ka qenë teksti standard dummy i industrisë që nga vitet 1500, kur një printer i panjohur mori një galeri të tipit dhe e përzieu për të bërë një libër të mostrave të tipit. Ai i ka mbijetuar jo vetëm pesë shekujve, por edhe një kapërcimi në shtypjen elektronike, duke mbetur në thelb i pandryshuar. U popullarizua në vitet 1960 me lëshimin e fletëve Letraset që përmbajnë pasazhe Lorem Ipsum, dhe së fundmi me softuer botues desktop si Aldus PageMaker duke përfshirë versionet e Lorem Ipsum.

Bashkohu këtu