Na kontaktoni

Në PoundSlots.com, ne krenohemi duke siguruar nivelin më të lartë të shërbimit ndaj klientit dhe jemi në dispozicion 24/7 përmes bisedës në internet ose postës elektronike.

Cilado qoftë pyetja juaj, ju do ta gjeni stafin tonë të mbështetjes ndaj klientit miqësor dhe të dobishëm. Ne e kuptojmë se disa çështje kërkojnë një përgjigje të menjëhershme dhe për këtë arsye ne ofrojmë një mundësi Ndihme të Drejtpërdrejtë. Ju mund të kontaktoni një përfaqësues të Shërbimit të Klientit direkt duke përdorur këtë funksion 24/7.

Na kontaktoni

    kapje