Lojëra me përgjegjësi

PoundSlots.com i kushtohet lojrave të përgjegjshme dhe parandalimit të lojërave të fatit nga të miturit, dhe atyre të pambrojtur ndaj detyrimit.
PoundSlots.com është i përkushtuar t'u ofrojë lojtarëve të saj një ambient argëtimi lojrash ndërsa mbështet një institucion të përgjegjshëm të lojrave online.
Këtu, ju do të gjeni informacione se si të shmangni varësinë ndaj bixhozit, kufizimet e vetvetes dhe mjetet e vetë-përjashtimit të disponueshëm në lojërat tona.
Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të gjeni informacionin e kontaktit për disa organizata kombëtare dhe lokale të ndihmës së lojërave të fatit dhe metoda për parandalimin e hyrjes në faqet e lojërave të fatit nga kompjuteri juaj.
Nëse ndiheni të shqetësuar për zakonet tuaja të lojërave në PoundSlots.com ose besoni se është koha për një pauzë, ne ju inkurajojmë të kontaktoni customersupport@instantgamesupport.com të lëshojë një periudhë të vetë-përjashtimit për një periudhë afatshkurtër ose afatgjatë.

Përmbaheni nga varësia ndaj bixhozit

Ju nxisim të mbani mend se lojërat që ofrojmë në PoundSlots.com kanë për qëllim të jenë vetëm një formë e argëtimit në internet. Fatkeqësisht, disa lojtarë mund të kenë prirjen të bëhen të varur nga këto lloje lojërash dhe ekziston një gjasë reale që humbje të konsiderueshme mund të grumbullohen me kalimin e kohës.

Ne ju rekomandojmë që të mbani në mend këto fakte:

  • Marrja pjesë në lojërat tona në internet është vetëm për qëllime argëtimi. Lojërat nuk duhet të perceptohen si një mënyrë për t'u pasuruar shpejt ose për të mbuluar borxhet që mund të keni përllogaritur.
  • Lojërat online bazohen në rastësi; nuk ka strategji ose metoda të garantuara që do t'ju premtojnë fitime në faqen tonë.
  • Asnjëherë mos bast më shumë se sa jeni të kënaqur me humbjen.
  • Jini të sigurt se dëshironi të merrni pjesë në lojërat e fatit në internet dhe se zgjedhja është plotësisht e juaja dhe nuk jeni nën presion për të luajtur nga kolegët tuaj.
  • Përmbahuni nga përpjekja për të 'ndjekur' humbjet tuaja. Ju mund të humbni fonde shtesë, duke investuar më shumë para me shpresën për të fituar humbjet tuaja nga më parë.
  • Mbani gjurmët se sa po shpenzoni kur luani bixhoz në internet. Kontrolloni rregullisht historikun tuaj të lojërave.
  • Përcaktoni paraprakisht sa kohë dëshironi të kaloni në kazino në internet. Pajtohuni për kufijtë praktikë dhe qëndroni në to.
  • Nëse lojërat tuaja në internet po pengojnë jetën tuaj personale dhe detyrimet që mund të keni ndaj të tjerëve, mund të keni një problem me lojërat e fatit. Ndaloni aktivitetet tuaja të lojërave të fatit menjëherë dhe mendoni për një zgjidhje.
  • Mësoni rregullat e secilës lojë para se t'i luani.

Kufijtë

PoundSlots.com ju lejon të zgjidhni një shumë ditore, javore dhe mujore kur regjistroheni. Shumat përfshijnë depozita, bastore dhe humbje që jeni të gatshëm të mbledhësh. Çdo ndryshim që doni të bëni në kufijtë tuaj më vonë do të bëhet efektiv 7 ditë pasi t'i kërkoni. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të vendosni afate kohore për sa kohë luani. Për të ndryshuar kufijtë tuaj, mund të shkoni te "Llogaria".

Time-out

Time-out është një tipar që mund të përdoret nëse dëshiron të vazhdosh të luash bixhoz, por menaxhoje atë duke u hequr nga ai për një periudhë të shkurtër kohe. Gjatë një time-out, ju mund ta bllokoni veten të mos luajë për një kohë të caktuar. 

Periudhën tuaj të pushimit të kohës mund ta vendosni në cilësimet tuaja të Lojërave me Përgjegjësi, deri në 42 ditë. Ose mund ta dërgoni kërkesën tuaj në Ndihmën tonë të Klientit përmes postës elektronike (customersupport@instantgamesupport.com).

Vetë-përjashtimi

Ju mund të përjashtoni veten nga përdorimi i Shërbimeve për çdo kohë të caktuar ose të pacaktuar (ose, nëse Llogaria juaj rregullohet nga licenca e lojërave të fatit në internet e Komisionit të Lojërave të Fatit të Kompanisë - për një periudhë minimale midis gjashtë muajve deri në 12 muaj (zgjatet nga Ju për një ose më shumë periudha prej të paktën gjashtë muaj secila)) përmes sektorit përgjegjës të lojrave në ndërfaqen e klientit ose duke kontaktuar ndihmën tonë të klientit përmes (customersupport@instantgamesupport.com), në përputhje me vendimin tuaj për t'i dhënë kompanisë. Para se të konfirmoni kërkesën tuaj për vetë-përjashtim, do t'ju sigurohet informacion në lidhje me pasojat e vetë-përjashtimit. Nëse vendosni të përjashtoheni nga vetja, Ne ju inkurajojmë të merrni në konsideratë shtrirjen e vet-përjashtimit tuaj në operatorë të tjerë të lojërave të fatit në distancë që përdoren aktualisht nga Ju. Çdo bast i papërcaktuar në kohën e vetë-përjashtimit tuaj do të zgjidhet në mënyrën normale, në përputhje me afatet kohore normale dhe, nëse më pas zbatohen, fitimet e paguara për Ju. Çdo bllok llogarie i vetë-përjashtimit nuk mund të zhbëhet gjatë periudhës së rënë dakord të vetë-përjashtimit.

Gamstop

Nëse po mendoni të përjashtoni vetveten, mund të dëshironi të regjistroheni në GAMSTOP. GAMSTOP është një shërbim falas që ju lejon të përjashtoheni nga të gjitha kompanitë e lojërave të fatit në internet të licencuara në Britaninë e Madhe. Për të mësuar më shumë dhe për t'u regjistruar në GAMSTOP ju lutemi vizitoni www.gamstop.co.uk .

Kontroll i realitetit

Ju mund të konfiguroni një afat kohor të kontrollit të realitetit përmes ekranit përgjegjës të lojërave. Pasi të caktohet, koha që ka kaluar që kur keni filluar të luani Lojërat brenda së njëjtës sesion do të shfaqet në ekran ("Timecount"). Sapo Afati kohor të arrijë afatet kohore të kontrollit të realitetit që keni caktuar, do të parandaloheni nga vazhdimi i lojërave gjatë të njëjtës seancë derisa të pranoni se dëshironi të vazhdoni të luani lojërat. Nëse e pranoni që dëshironi të vazhdoni të luani Lojërat, Timecount deri në kontrollin tjetër të realitetit do të rivendoset dhe procesi i lartpërmendur do të fillojë përsëri. Fillimi i një seance të re do të bëjë që Timecount të rivendoset gjithashtu. Në çdo moment në kohë, Ju mund të ndryshoni dhe / ose të anuloni afatin kohor të kontrollit të realitetit dhe një ndryshim ose anulim i tillë do të hyjë në fuqi menjëherë (dhe në rastin e ndryshimit - do të rivendosni Numrin e Kohës).

Ndihmoni me varësinë nga bixhozi

Më poshtë është një listë e organizatave që mund t'ju ndihmojnë të merreni me një çështje kumari. Gjithashtu ia vlen të kërkoni për organizata lokale në listat e zonave tuaja ose përmes mjekut tuaj të familjes ose qendrës kulturore:

Britani e Madhe

GamCare http://www.gamcare.org.uk
Tel: 020 7801 7000
Email: info@gamcare.org.uk
Kumarxhinj anonimë https://www.gamblersanonymous.org.uk
Shërbime këshillimi http://www.counselling-directory.org.uk/gambling.html
Shoqata Gordon House https://www.gamblingtherapy.org
https://www.gamblingtherapy.org/email-support-from-gambling-therapy
Shërbimi Këshillues i Alkoolit dhe Drogës Cumbria (CADAS) http://cadas.co.uk/
Këshilli i Veri-Lindjes për Varësinë (NECA) http://neca.co.uk
Opsionet - Southampton Ueb: http://www.optionscounselling.co.uk/
Besimi RCA Email: http://www.rcatrust.org.uk

Program kompjuterik për filtrim

Një mjet i rëndësishëm për parandalimin e hyrjes në faqet e lojrave është softueri i filtrimit të internetit. Nëse dëshironi të bllokoni përdoruesit në shtëpinë tuaj nga përdorimi i faqeve të lojërave, mund të provoni një nga programet e renditura më poshtë.

Ne shfaqim etiketat PICS dhe ICRA në faqet e faqeve tona për të reklamuar që faqja jonë e internetit është për lojërat e fatit në internet. Filtrat e internetit mund të marrin në këto etiketa dhe në mënyrë efektive të bllokojnë përdoruesit në kompjuterin tuaj për të hyrë në faqet tona. Këshilltari i Përmbajtjes së Internetit të Microsoft është i aftë të lexojë këto etiketa. Për më shumë informacion, ju lutem vizitoni https://www.fosi.org/icra.

Lojëra nën moshë

Bixhozi nën moshë është rreptësisht i ndaluar. Ju duhet të jeni mbi tetëmbëdhjetë (18) vjeç ose në moshë ligjore siç përcaktohet nga ligjet e vendit ku jetoni (cila është më e lartë).

Ne ndërmarrim kontrolle të përshtatshme për verifikimin e moshës për të siguruar që të gjithë lojtarët tanë të jenë në moshë ligjore. Në rast se nuk jemi në gjendje të verifikojmë moshën e lojtarit, do të kërkojmë informacione të mëtejshme për të konfirmuar që jeni në moshë madhore. Llogaritë mund të pezullohen derisa të sigurohet dhe verifikohet prova e kënaqshme e moshës.

Kontrollet Prindërore

Kontrollet prindërore janë një mënyrë e rëndësishme për ta mbajtur fëmijën tuaj të sigurt në internet. Kontrollet prindërore janë në dispozicion në shumicën e pajisjeve të mundësuara nga interneti duke përfshirë kompjuterët, telefonat inteligjentë, tabletët dhe sistemet e lojërave. Kontrollet prindërore mund të ndihmojnë në zvogëlimin e rrezikut që fëmija juaj të hasë përmbajtje të papërshtatshme kur është në internet:

Net Nanny - ofron një softuer të kontrollit të përmbajtjes që tregtohet kryesisht ndaj prindërve si një mënyrë për të monitoruar dhe kontrolluar veprimtarinë kompjuterike të fëmijës së tyre. Shikoni faqen e internetit: www.netnanny.com

Qustodio - Versioni falas është një nga aplikacionet më gjithëpërfshirëse të kontrollit prindëror përreth, duke ju mundësuar të vendosni rregulla dhe orare kohore. Shikoni faqen e internetit: www.qustodio.com