Depozitat

Për të bërë një depozitë duhet së pari të regjistroheni për të luajtur në PoundSlots.com.

Pasi të regjistroheni dhe të identifikoheni, do të jeni në gjendje të depozitoni për të luajtur për para të vërteta duke ndjekur udhëzimet e mëposhtme:

 • Klikoni në ikonën "Arkëtar", e ndjekur nga opsioni "Depozitë".
 • Zgjidhni metodën tuaj të preferuar të depozitës.
 • Plotësoni formularin përkatës sipas mënyrës së zgjedhur të Depozitës, klikoni Depozitë, dhe mënyra juaj e zgjedhur e pagesës do të tarifohet dhe llogaria juaj do të kreditohet.
 • Ju do të merrni një njoftim me email me detajet e transaksionit.

PoundSlots.com përdor teknologjitë më të fundit të enkriptimit dhe mbrojtjes për të siguruar që informacioni juaj financiar është plotësisht i sigurt.

Ne jemi të lumtur të ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë të metodave të depozitave që ju të zgjidhni - Kliko këtu për më shumë detaje.

Olorra Management Limited, ofron shërbime transaksioni për PoundSlots.com - Mëso më shumë

Kufizimi dhe përjashtimet e lojtarit - Kliko këtu

Metodat e depozitimit

-->
 • Kartat e Kreditit dhe Debitit

 • Ant / € / $ / ¥ / Inst e menjëhershme
 • Visa PoundSlots.com
 • Ne pranojmë depozita nga shumë karta krediti dhe debiti të ndryshme duke përfshirë Visa, Visa Debit, Visa Electron, Visa Delta, Mastercard, Maestro, JCB, Solo, Switch, Diners Club dhe Discover.
 • Transaksion i shpejtë me shumë monedha duke përdorur kartën tuaj të Debitit / Kreditit.
 • Fondet janë menjëherë të disponueshme në llogarinë tuaj PoundSlots.com sapo të transferohen
 • Në përputhje të plotë me Standardin e Sigurisë së të Dhënave të Industrisë së Kartave të Pagesave (PCI DSS)
 • Kontaktoni dhe mbështesni: për çdo çështje në lidhje me kartat tuaja të kreditit / debitit, ju lutem kontaktoni mbështetjen tonë.
 • Si të financoni: Fondet mund të depozitohen duke përdorur kartën tuaj të kreditit / debitit.
 • Depozita me Kartë Krediti nuk është në dispozicion për lojtarët nga MB
 • PayPal

 • Çastit £ / €
 • PoundSlots.com të Paypal
 • Paypal është një sistem i pagesave online në të gjithë botën që mbështet transferimet në internet si një alternativë elektronike ndaj metodave tradicionale.
 • PayPal është në dispozicion vetëm për klientët nga MB dhe Irlanda.
 • Çdo transaksion është i koduar duke përdorur teknologji të përparuar të kriptimit.
 • Si të financoni: Përdorni llogarinë tuaj PayPal për të mbushur llogarinë tuaj PoundSlots.com. Fondet janë menjëherë të disponueshme në llogarinë tuaj PoundSlots.com sapo të transferohen.
 • Për më shumë informacione: www.paypal.com
 • PayviaPhone

 • Çastit
 • PoundSlots.com PayviaPhone
 • PayviaPhone është një zgjidhje pagese e gjeneratës së re që mund të përdoret për të bërë një depozitë të shpejtë dhe të thjeshtë në internet përmes faturimit nga ofruesi i telefonit tuaj celular.
 • PayviaPhone është në dispozicion vetëm për klientët në MB.
 • Depozita minimale: 10 £.
 • Pagesa përmes telefonit nuk mund të marrë tërheqje.
 • Tarifa e përpunimit 15% do të zbriten nga të gjitha depozitat e bëra nga PayviaPhone.
 • Karta PaySafeCard

 • Çast / € / $ / CAD$
 • PaySafeCard PoundSlots.com
 • Paysafecard është karta e parë e parapaguar e Evropës për blerjet në internet. Funksionon si një kartë thirrje online e parapaguar dhe mund të blihet në një nga 10,000 pikat në Evropë që mbajnë kartën, përfshirë stacionet e benzinës, bankat dhe shumë pika të tjera. Një nga avantazhet më të mëdha të paysafecard është se ju jeni në gjendje të përdorni para për të financuar lojërat tuaja në internet dhe informacioni juaj personal dhe financiar nuk ka nevojë të ndahet me ndonjë palë të tretë. Hyni në www.paysafecard.com për më shumë informacion.
 • Limiti i Depozitës: Minimumi: £ / € / $ / CAD$ 10, Maksimumi: £ / € / $ / CAD$ 700
 • Paguajini fitimet tuaja shpejt dhe thjesht me paysafecard.
 • Me besim

 • Çastit £ / € / $
 • Me siguri PoundSlots.com
 • Me besim është një kompani teknologjike e cila zhvillon dhe shet zgjidhje pagese në internet. Me besim mundëson e-pagesa bankare në internet dhe punon për të bërë pagesa në internet sa më të përshtatshme, të thjeshta dhe të sigurta. Me besim ju lejon të paguani brenda mjedisit të besuar bankar në internet të bankës suaj. Gjeni më shumë informacion në https://trustly.com/en/
 • Limiti i Depozitës: Minimumi £ / € / $ 20, Maksimumi: £ / € / $ 700
 • Shlyeni fitimet tuaja shpejt dhe thjesht me Trustly.
 • Shumë më mirë

 • Ant / € / $ / CAD $ çastit
 • MuchBetterPoundSlots.com
 • MuchBetter është një zgjidhje inovative, e bazuar në aplikacione, e disponueshme për të dy IOS dhe Android.
 • Për të depozituar duhet të regjistroni një llogari në MuchBetter dhe të keni në dispozicion telefonin tuaj celular.
 • Depozita është e thjeshtë, e përshtatshme dhe mbi të gjitha e siguruar.
 • Si të financoni: Në arkëtar zgjidhni MuchBetter, shtoni shumën dhe klikoni Depozitë. Do të hapet një dritare e dytë ku do të futni numrin tuaj të telefonit, pastaj klikoni përsëri Depozitoni.
 • Më pas, do të merrni një njoftim shtytje nga MuchBetter, klikoni atë dhe përfundoni depozitën duke e aprovuar atë në MuchBetter App.
 • Depozita minimale: £ / € / $ / CAD $ 20
 • Gjeni më shumë informacion në www.muchbetter.com/
 • EcoPayz

 • Ant / € / $ / CAD$ / Inst e menjëhershme
 • PoundSlots.com EcoPayz
 • Me një ecoAccount përdoruesit mund të marrin, dërgojnë dhe shpenzojnë para në të gjithë botën, të gjitha në një llogari në internet.
 • Siguria dhe integriteti i informacionit personal të përdoruesit është përparësia kryesore.
 • Si të financoni: Hapni një llogari falas në internet me Ecopayz dhe përdorni ID-në e llogarisë tuaj për të depozituar.
 • Depozita minimale: £ / € / $ / CAD$ / ₹ 20
 • Informacione të mëtejshme: www.ecopayz.com
 • Kombinuar Interac

 • Instant CAD $
 • Interac PoundSlots.com
 • Interac Combined është një mënyrë e shpejtë dhe e sigurt për të dërguar para nga siguria e shërbimit tuaj bankar në internet.
 • Në dispozicion vetëm për klientët kanadezë, Interac Kombinuar kombinon 'Interac Online' dhe 'Interac e-Transfer'.
 • Depozita minimale: CAD $ 20.
 • Informacione të mëtejshme: www.interac.ca
 • BitBay Pay

 • Kriptimi i menjëhershëm
 • BitBay PoundSound.com
 • BitBay Pay është një procesor pagese i krijuar për të ndihmuar përdoruesit e Crypto të bëjnë pagesa në internet duke shkëmbyer Crypto për monedhat e zakonshme Fiat.
 • Si të financoni: Zgjidhni shumën dhe klikoni Depozita në faqen tjetër zgjidhni monedhën që dëshironi të përdorni. Nëse keni një portofol celular, thjesht skanoni kodin e sigurt për një pagesë të shpejtë. Përndryshe thjesht kopjoni shumën dhe adresën e pagesës në portofolin tuaj dhe vazhdoni.
 • BitBay Pay nuk është në dispozicion për lojtarët nga MB.
 • Depozita minimale: $ 20.
 • Për informacione të mëtejshme klikoni ketu.
 • Zimpler

 • Çastit €
 • PoundSlots.com Zimpler
 • Zimpler është një shërbim i pagesave celulare i zhvilluar për t'i bërë pagesat më të buta për klientët nga Finlanda.
 • Si të financoni: Vendosni numrin tuaj të telefonit dhe kodin e verifikimit që keni marrë si një mesazh me tekst. Një llogari Zimpler është krijuar për ju që e bën atë të shpejtë dhe të sigurt për të përfunduar një pagesë, pavarësisht nga faqja që përdorni.
 • Depozita minimale: 20 €.
 • Informacione të mëtejshme: www.zimpler.com
 • NETeller

 • Çast / € / $ / CAD$
 • Neteller PoundSlots.com
 • NETeller është një shërbim i shpejtë dhe jashtëzakonisht i sigurt i transaksioneve në internet i cili ju lejon të depozitoni para menjëherë në llogarinë tuaj PoundSlots.com.
 • Nuk është në dispozicion për klientët nga Mbretëria e Bashkuar.
 • Uebfaqja: https://www.neteller.com në dispozicion në shumë gjuhë, mbështetje 24/7
 • Si të financoni: Ju mund të financoni llogarinë tuaj NETeller duke përdorur Kartën e Kreditit (pagesa me kartelë përpunohet në kohë reale), Kontroll Online (EFT), InstaCASH dhe Bank Wire.
 • Kufiri i depozitës: Minimumi £ / € / $ / CAD$ 20, Maksimumi / € / $ / CAD$ 5000 (mund të zbatohen kufij shtesë nga NETeller)
 • Skrill

 • Çastit € / $
 • Skrill PoundSlots.com
 • Skrill është emri i ri për Moneybookers, një shërbim i përshtatshëm pagese globale për transferimin e parave në Internet
 • Shërbim i lokalizuar me 12 gjuhë të mbështetura dhe mundësi pagese të brendshme në mbi 30 vende
 • Nuk është në dispozicion për klientët nga Mbretëria e Bashkuar.
 • Shërbime shtesë si dërgimi i SMS dhe fakseve.
 • Kontakt & Ndihmë: Mbështetja me email e disponueshme në qendrën e mbështetjes në www.skrill.com
 • Si të financoni: Regjistroni të gjitha detajet e kartës suaj të kreditit / debitit dhe bankës me Skrill dhe përdorni ato për të paguar në mbi 20,000 dyqane në internet. Kjo do të thotë që ju nuk keni nevojë t'i siguroni ato sa herë që dëshironi të blini mallra dhe shërbime në internet.
 • UPI

 • Çastit
 • Bankat Online PoundSlots.com
 • UPI është një nga metodat e pagesave më të sigurta që përdoret zakonisht në Indi, duke lejuar klientët të bëjnë transferta bankare përmes një prej shumë bankave bashkëpunuese në Indi.
 • Si të financoni: Zgjidhni shumën dhe klikoni në depozitë. Futni identifikuesin tuaj unik UPI (VPA) dhe ndiqni udhëzimet.
 • UPI është në dispozicion vetëm për klientët nga India.
 • Depozita minimale 2000 ₹
 • NetBanking

 • Çastit
 • Bankat Online PoundSlots.com
 • NetBanking është një nga metodat e pagesës më të sigurta që përdoret zakonisht në Indi, duke lejuar klientët të bëjnë transferta bankare përmes një prej shumë bankave bashkëpunuese në Indi.
 • Si të financoni: Zgjidhni shumën dhe klikoni në depozitë. Zgjidhni bankën tuaj nga lista zbritëse, identifikohuni në llogarinë tuaj bankare dhe ndiqni udhëzimet.
 • NetBanking është në dispozicion vetëm për klientët nga India.
 • Depozita minimale 2000 ₹
 • SOFORT

 • Çastit €
 • sofortPoundSlots.com
 • SOFORT është një metodë pagese udhëheqëse në treg e përdorur në Austri që u mundëson përdoruesve të paguajnë në internet përmes bankës së tyre.
 • SOFORT ofron një mënyrë të sigurt dhe të përshtatshme për të paguar në internet. Ju mund të paguani brenda një mjedisi të sigurt bankar në internet të bankës suaj. Paguani thjesht me një sistem inovativ, mënyrën se si ju zakonisht paguani faturat me banking online. Gjeni më shumë informacion në https://www.sofort.com/.
 • Limiti i depozitës: Minimumi 20 €, Maksimumi: 5000 €
 • GIROPAY

 • Çastit €
 • GiropayPoundSlots.com
 • GIROPAY është një mënyrë pagese në internet e lehtë për t’u përdorur e përdorur në Gjermani që u siguron përdoruesve mundësinë për të paguar në internet përmes bankës së tyre.
 • GIROPAY u ofron përdoruesve një mënyrë të sigurt dhe të sigurt për të paguar në internet. Ju mund të paguani vazhdimisht përmes një mjedisi bankar në internet të bankës suaj. Paguani shpejt dhe thjeshtë https://www.giropay.de/.
 • Limiti i depozitës: Minimumi 20 €, Maksimumi: 5000 €
 • WebMoney

 • Çastit € / $
 • WebMoneyPoundSlots.com
 • Transferimi WebMoney është një sistem dhe mjedis global për zgjidhjen e aktiviteteve të biznesit në internet.
 • Sistemi u mundëson përdoruesve të internetit të kryejnë transaksione të sigurta në kohë reale duke përdorur njësitë WebMoney (njësitë WM). Asnjë llogari bankare ose kartë krediti nuk kërkohet për të hapur ose operuar një llogari WebMoney.
 • Si të financoni: Ju thjesht zgjidhni opsionin WebMoney në faqen e arkëtarit dhe ndiqni procesin e depozitimit.
 • Limiti i Depozitës: Minimumi € / $20, Maksimumi: € / $5000
 • Paguajini fitimet tuaja shpejt dhe thjesht me WebMoney.
 • Gjeni më shumë informacion në https://www.wmtransfer.com/
 • Për ndihmë të përgjithshme ose pyetje teknike, ju lutemi na kontaktoni në numrat e telefonit në vijim: +7 (495) 727-43-33 Moskë / +7 (812) 309-02-91 Saint-Petersburg.
 • Transfertë e shpejtë bankare

 • Çastit £ / € / $
 • Bankë e ShpejtëTransferPoundSlots.com
 • Transferimi i shpejtë bankar është një transfer bankar i rregullt i cili lejon përdoruesit të bëjnë një pagesë bankare lokale drejtpërdrejt përmes llogarisë së tyre bankare.
 • Si të financoni: Ju thjesht zgjidhni opsionin Fast BankTransfer në faqen e arkëtarit dhe ndiqni procesin e depozitimit.
 • Limiti i Depozitës: Minimumi € / $20, Maksimumi: € / $5000
 • Euteller

 • Çastit £ / € / $
 • EutellerPoundSlots.com
 • Euteller u krijua për të lejuar klientët finlandezë të bëjnë pagesa të menjëhershme bankare duke përdorur llogaritë e tyre bankare në internet.
 • Si të financoni: Ju thjesht zgjidhni opsionin Euteller në faqen e arkëtarit dhe ndiqni procesin e treguar të depozitës.
 • Limiti i Depozitës: Minimumi £ / € / $20, Maksimumi: £ / € / $5000
 • Paguajini fitimet tuaja shpejt dhe thjesht me Euteller.
 • Gjeni më shumë informacion në https://www.euteller.com
 • Telefononi për më shumë informacion: +358 (0) 400 564008
 • Email: support@euteller.com

Pasi të keni shtuar fondet e kërkuara në llogarinë tuaj, atëherë do t'ju dërgohet një email konfirmimi me të gjitha detajet e transaksionit të shtuara.

Nëse keni ndonjë problem me depozitimin e fondeve, mos u shqetësoni, ju mund të kontaktoni një nga përfaqësuesit tanë të trajnuar shumë të Shërbimit të Klientit 24/7 me email ose bisedë në internet - na kontaktoni.

Kush është Olorra Management Limited?

Eksperti i sigurt për përpunimin e transaksioneve në internet, Olorra Management Limited, ofron shërbime të transaksioneve për PoundSlots.com.

Kur anëtarët e PoundSlots.com bëjnë depozita në llogaritë e tyre të lojërave, Olorra Management Limited është një nga përpunuesit. Kompania do të faturojë kartën tuaj të kreditit / debitit dhe transaksioni do të postohet në deklaratën tuaj nën një nga emrat e mëposhtëm:

ProgressPlay Limited
Menaxhimi i Olorres
Olorra Management Limited
OLORRA KUFIZUAR CASHOO.EU

Emrat e mësipërm ndonjëherë mund të shfaqen së bashku me emrin e një qyteti. Arsyeja për këtë është se Olorra Management Limited ka një numër hyrjesh të sistemit bankar në të gjithë globin.

Rekomandohet që mbajtësi i kartelës të mbajë një kopje të regjistrave të transaksionit, politikave dhe rregullave të tregtarëve.