Книга на мртвите

Прикажи

Категоријата на игри со слоти е можеби најнаселена во светот на казиното преку Интернет. Постојат стотици одлични игри таму, и повеќе се додаваат доста често. Програмерите доаѓаат со нови и интересни идеи за да ги базираат своите игри со слотови еден и играчите уживаат и ги истражуваат новите игри за забава и забава. Има многу популарни игри што луѓето уживаат во моментов, од кои едната е Книга на мртви слотови. Во моментов е достапна преку Интернет на https://www.poundslots.com

Фин и Свирливиот слот за вртење

Брз преглед на слотовите Книга на мртвите

На Книга на мртви слотови е популарна игра на слотови преку Интернет, заснована на античката египетска култура и доаѓа со одличен дизајн и ангажирање графика. Оваа игра со слотови е достапна за сите уреди, без разлика дали се работи за компјутери и лаптопи или попопуларните мобилни уреди што луѓето ги користат за пристап до онлајн казина и игри со казино. 

Книга на мртвите

Визуелните ефекти, особено импресивната позадина и симболите, графиките особено со посебните симболи и одлики и музиката во позадина се привлечни за сетилата. Распоредот на играта сепак е многу едноставен и има стандарден дизајн на 5 ролна со 3 реда и 10 активни линиски стапки. Програмерите решија да ги одржуваат и посебните карактеристики едноставни како и Книга на мртви слотови доаѓа со само еден специјален симбол кој делува како диви и симболи на распрскувачи и како режим на бесплатни вртења како посебна функција. 

Фин и Свирливиот слот за вртење

Дали Книга од мртви слот нуди игра на игри коцка?

Една единствена карактеристика на Книга на мртви слотови што генерално не е достапно со други слични слот игри е опцијата Gamble. Оваа одлика се активира секој пат кога играчот ќе оствари победа, каде на играчите им се овозможува да ги коцкаат своите добивки со коефициент 1: 1. Ако е избрана опцијата gamble, на плеерот му е обезбедена картичка за играње, свртена наспроти, и тие треба да ја погодат бојата на картичката. Добивките се сметаат за учество во облогот и доколку играчите победат, им се обезбедуваат двојно поголеми добивки и доколку ги загубат, ги губат целокупните добивки. Доколку играчите успеат правилно да ја предвидат бојата на картичката, им се пружа друга шанса со поголема шанса за добивки, а тоа може да продолжи, сè додека играчите не направат максимум 2500 пати повеќе од оригиналниот облог. 

Така, Книга на мртви слотови е одлична мешавина од стандардни и уникатни карактеристики што ја прават играњето на играта забавно и возбудливо!